Chào bạn Tìm kiếm | Bài viết mới | Thành viên | Đăng ký | Đăng nhập |
VLF Forum » Hỏi Đáp » Cài đặt, Sử dụng phần mềm kế toán » Converse Renew Denim
Converse Renew Denim  
Chủ đề trước · Chủ đề tiếp theo
Ranilgoos
6/9/2021 1:52:17 PM
Lơ tơ mơ

Cấp bậc: Thành viên mới

Tham gia: 6/9/2021
Bài viết: 4
Đánh giá: [0]
{Bình chọn}
De Converse Pro Leather is 40 jaar oud. Toen het voor het eerst op de markt kwam in 1976, een tijd waarin verschillende sneakermerken in een competitieve wapenwedloop waren om basketbalschoenen uit te brengen, was de Pro Leather het toppunt van wat het merk te bieden had. De Pro Leather was misschien het best bekend voor zijn tijd aan de voeten van Julius “Dr. J” Erving in de ABA en NBA en Michael Jordan in de NCAA. Een van Jordan's eerste bekroningen vond plaats in de sneaker, toen hij de winnende foto maakte in de NCAA Finals van 1982. Het belangrijkste verkoopargument van de sneaker: een tweedelig leren bovenwerk met een cupzool, een primeur voor het merk. Het silhouet bleef grotendeels onaangeroerd in de jaren dat converse heren nederland  het produceerde, met uitzondering van enkele subtiele veranderingen in het taps toelopen van de Cons-chevron en de plaatsing van de branding.

Vers van de release van zijn Nike Air Max 95 collab, heeft Kim Jones een nieuw sneakerproject op komst. Deze keer werkt de modeontwerper samen met Converse om het klassieke Chuck 70-silhouet te herwerken. nlstarsnkrs.com Volgens het merk verwijst Jones naar streetwear in het Verenigd Koninkrijk in combinatie met een stijl uit de jaren 90 en outdoortoepassingen voor deze Chuck 70-capsule met twee schoenen. Het eerste paar heeft een ton-sur-ton ivoorkleurig kleurenschema, terwijl de tweede schoen een zwart bovenwerk combineert met zeilgereedschap. Jones tilt het uiterlijk van de Chuck 70 naar een hoger niveau door een TPU-kooi op het bovenwerk toe te passen dat ook als een snelvetersysteem fungeert. Toegevoegd aan de look zijn co-branded inlegzolen samen met de naam van Jones op de tong gestempeld.

Na de 'We Are Not Alone'-campagne van vorige week, is Converse terug voor een frisse kijk op alles wat met denim te maken heeft met de release van de Converse Renew Denim-collectie. Als je het hebt over je favoriete outfit, is de kans groot dat je een versleten spijkerbroek zult vinden in combinatie met je favoriete paar versleten Converse-sneakers. De Converse Renew Denim-collectie is converse classic chucks aanbieding een eerbetoon aan deze exacte combinatie. Wat begon als een passieproject, waarbij medewerkers het gebruik van teruggewonnen materialen als een kenmerkend canvas-bovenwerk voor hun Chucks verkenden, werd de strategie geboren om versleten denimjeans te upcyclen.

En het lijkt erop dat er geen indicatie is dat het op dit front snel zal vertragen, aangezien het nu Chaos Fishing Club heeft aangeboord voor een nieuwe kijk bovenop de Converse QAK CP. Deze nieuwste team-up valt onder de paraplu van de Converse Camping Supply-collectie van het merk One Star. De presentatie van deze make-up is ogenschijnlijk geïnspireerd op die van een vissersoutfit. Donkerdere neutrale kleuren worden gevonden door het gedempte bruine canvasmateriaal dat het grootste deel van het bovenwerk vormt, evenals de effen zwarte overlays van de teenpunt, bezoek hier waarvan de laatste zijn versierd met Chaos Fishing Club-branding. Helderdere accenten nemen dan deze iteratie over.
Ranilgoos đã offline
 #1  
Nhà tài trợ
6/9/2021 1:52:17 PM
Trả lời nhanh
 
Thành viên đang xem
Có 1 người dùng đang xem (1 khách)
VLF Forum » Hỏi Đáp » Cài đặt, Sử dụng phần mềm kế toán » Converse Renew Denim
Di chuyển nhanh:  
Bạn có thể gửi bài viết mới
Bạn có thể trả lời bài viết
Bạn không thể xóa bài viết của bạn
Bạn không thể chỉnh sửa bài viết của bạn
Bạn không thể tạo bình chọn
Bạn có thể bình chọn
Giờ hiện tại: 2:46 AM - GMT + 7
Powered by VLF 1.8 Fin. We save your time.
Copyright © 2007 - 2009 SunLight Mountain. All rights reserved.